Sähkösopimukset

Olemme Väreen virallisia jälleenmyyjiä ja saat kauttamme Väreen edulliset sähkösopimukset.

maaraaikainen
Määräaikainen sähkö
alk. 6,01 snt/kWh
Väreen määräaikaiset sopimukset ovat usein asiakkaalle edullisimmat. Sitoutumalla asiakkaaksi pidemmäksi aikaa voimme taata pitkässä juoksussa edullisemman hinnan. Määräaikaisen sopimuksen voit tehdä 1, 2 tai 3 vuodelle kerrallaan.
KUUKAUSIMAKSU
1,98 €/kk
paketti
Kuukausisähkö
7,00 €/kk
Kuukausisähköllä ei tule yllätyksiä. Maksat sähköstäsi ainoastaan kiinteän kuukausimaksun, joka määräytyy valitsemasi pakettikoon mukaan. Valitse sopiva paketti kulutuksesi perusteella!
SOPIMUKSEN KESTO
1-vuoden määräaikainen

Avainturva

Tiesithän, että sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaanamme sinulla on käytössäsi maksuton asiakasetu, Avainturva-vakuutus. Se korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka ilman omavastuuta.

Lähisähkö:

100% uusiutuvaa energiaa läheltä

Tiesitkö, että kotisi sähköt voivat käytännössä tulla niinkin läheltä kuin naapurisi aurinkopaneelituotannosta? Valitsemalla Lähisähkön ostat ympäristöystävällistä, uusiutuvaa sähköä pientuottajilta.

Lähisähkö on valittavissa lisäpalveluna kaikkiin Väreen sähkösopimuksiin. Tuet paikallista pientuotantoa sekä varmistat, että ostamasi sähkö on 100% uusiutuvaa energiaa.

Väppi – mikä se on?

Väppi on henkilökohtainen energiavalmentajasi mobiilissa ja selaimessa, jonka avulla voit kätevästi hallita sopimusasioita. Palvelun avulla voit seurata ja pienentää energiankulutustasi. Energiavalmentajasi myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista.

Avaa tästä Väre hinnasto